Kappert Tuinaanleg en Onderhoud uit Olst (De Boskamp) is al jaren een begrip als het om groenvoorziening gaat. De dagelijkse leiding is in handen van Huub Kappert, een specialist met zeer groene handen. Kappert is een hovenier in de meest brede zin van het woord. Kijk gerust eens rond op de website en verbaas je over de vele mogelijkheden.Hij is graag tot persoonlijk advies bereid!
Tijd om de tuin op orde te maken. Blad ruimen, wat kan gesnoeid worden en waar kan misschien een sfeervolle plantenbak geplaatst worden? We denken graag mee en geven een treffend advies. En uiteraard geen zorgen over de uitvoering. Die is wat u van ons gewend bent.
Kappert Tuinaanleg en Onderhoud gaat voor een vruchtbare samenwerking. We willen onze klanten graag verrassen met onze deskundigheid en onze ontspannen manier van werken. Het is het resultaat dat telt. Samen komen we er goed uit. Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust om een afspraak te plannen.
Kappert Tuinaanleg en Onderhoud is al meer dan 25 jaar werkzaam in de tuin. Huub Kappert adviseert, ontwerpt en geeft leiding aan een team van ervaren mensen.
We werken altijd met het beste materieel. Zo kunnen we iedere klus op de juiste wijze aan te pakken. Of het gaat om het rooien van een meters hoge boom of gecompliceerde grondwerkzaamheden. We hebben de juiste gereedschappen beschikbaar.
Kappert
Tuinaanleg en Onderhoud
Spijkerbospad 2
8121 DC, Olst
06-20606882
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.